Ons Menu

Elke dag: Lunch & Diner

Elke dag: Barfood

Workshop

Elke dag: Lunch & Diner

Elke dag: Barfood

Workshop

Lunch & Diner

In ons restaurant wordt elke dag de lunch geserveerd tussen 11.30 en 14.30 uur.
Voor het diner bent u welkom tussen 17:00 uur en 21:00 uur. Het restaurant blijft geopend tot elf uur.

3-Gangen: € 37,50 | 4-Gangen € 45,-

Voorgerecht

STEAK TARTARE

Asperge Piccalilly | Asperge Linten | Eidooier | Coppa di Parma | Dijon Mosterd

of

GEROOKTE ZALM

Gemarineerde Asperge Kopjes | Geitenkaas | Dille Vinaigrette | Kervel Salade

of

BURATTA

Tomaat Bereidingen | Groene & Witte Asperge | Olijfolie | Basilicum | Pesto

Tussengerecht

ASPERGE & TRUFFEL

Romige Aspergesoep | Truffel | Bieslook

of

BBQ IBERO WANGETJE

Zacht gegaard & gelakt Wangetje | Zoet-Zure Asperge | Gepofte Kaantjes

Hoofdgerecht

ASPERGE ‘FLAMANDE’

Boeren Ham | Kriel | Hollandaise | Ei | Lamsoor

of

Zeebaars

Groene & Witte Asperge | Ratatouille | Schaaldierenjus | Hollandse Garnalen

of

KALFSLENDE

Gebraden Lende | Stoverij | Witte Asperge | Zeekraal | Jus met Sjalot

Nagerecht

WITTE CHOCOLADE & AARDBEI

Tartelette gevuld met Witte Chocolade Ganache | Mousse | Balsamico | Aardbeien | Sorbet

of

Kazen van ’t Kaasatelier (€ 5,- meerprijs)

5 soorten | Notenbrood | Vijgencompote

Extra gerechten

BROOD MET ROOMBOTER € 4,-

5 STUKS EXTRA ASPERGE € 4,-

FRITES MET MAYONAISE € 3,50

FRISSE MESCLUNSALADE € 3,-

Barfood – Kleine hapjes voor op het terras

Buiten onze menu’s hebben we ook nog een selectie kleine aspergehapjes die buiten op ons terras met een drankje genoten kunnen worden.

Charcuterie Plateau (2 personen) € 15,-

Coppa di Parma | Boerenham | Aspergetips | Zoet-Zure Uitjes | Asperge-Ham Kroketjes

4 LOEMPIA’S € 5,-

gevuld met asperge

6 kroketjes € 5,-

gevuld met asperge en ham

asperge weetje

Smaak

black-dots

Asperges hebben een poreuze structuur. Daardoor kunnen ze makkelijk smaken of eigenschappen van andere ingrediënten opnemen. Zo geeft vet asperges een voller mondgevoel en laat het tegelijkertijd de pure smaak nog beter tot zijn recht komen. Kruiden kunnen een zekere frisheid aan asperges geven. Denk bijvoorbeeld aan dragon of kervel. Houd bij de keuze van de wijn dan ook rekening met de smaak van een specifiek aspergegerecht.

food-1684401_1280

Workshop

Van de grond naar uw mond

Speciale workshop i.c.m. 4-gangendiner

Restaurant op het Land is niet zomaar een restaurant. Het is een belevenis. En wat is er dan mooier om zelf eens te ervaren hoe je asperges moet steken. Dat kan tijdens onze speciale workshop Van de Grond naar uw Mond. Op de velden waar ons paviljoen staat, gaat u zelf aan de slag. Uiteraard na deskundige uitleg en onder toeziend oog van professionele aspergestekers. Na gedane arbeid kunt u vervolgens meteen aan tafel voor een diner waarbij –hoe kan het ook anders- asperges de hoofdrol vervullen.

De door u gestoken asperges krijgt u in een prachtige cadeauverpakking mee naar huis. Leuk om iemand als cadeautje te geven. Maar u kunt er zelf in de keuken natuurlijk ook een mooi gerecht mee maken.

De workshops worden gegeven op woensdag 13 mei, woensdag 20 mei en woensdag 27 mei. Indien u met een grote groep (meer dan 12 personen) een workshop wil volgen op een andere datum, stuur ons dan een mailtje.
Reserveren

Prijs:
Workshop 17:00 uur i.c.m. 4-gangendiner: € 59,50 p.p.

Max. 25 personen per workshop.

Workshop

Van de grond naar uw mond

Speciale workshop i.c.m. 4-gangendiner

Restaurant op het Land is niet zomaar een restaurant. Het is een belevenis. En wat is er dan mooier om zelf eens te ervaren hoe je asperges moet steken. Dat kan tijdens onze speciale workshop Van de Grond naar uw Mond. Op de velden waar ons paviljoen staat, gaat u zelf aan de slag. Uiteraard na deskundige uitleg en onder toeziend oog van professionele aspergestekers. Na gedane arbeid kunt u vervolgens meteen aan tafel voor een diner waarbij –hoe kan het ook anders- asperges de hoofdrol vervullen.

De door u gestoken asperges krijgt u in een prachtige cadeauverpakking mee naar huis. Leuk om iemand als cadeautje te geven. Maar u kunt er zelf in de keuken natuurlijk ook een mooi gerecht mee maken.

De workshops worden gegeven op woensdag 13 mei, woensdag 20 mei en woensdag 27 mei. Indien u met een grote groep (meer dan 12 personen) een workshop wil volgen op een andere datum, stuur ons dan een mailtje.
Reserveren

Prijs:
Workshop 17:00 uur i.c.m. 4-gangendiner: € 59,50 p.p.

Max. 25 personen per workshop.