Ons Menu
Lunch & Diner
In ons restaurant wordt elke dag de lunch geserveerd tussen 11.30 en 14.30 uur.
Voor het diner bent u welkom tussen 17:00 uur en 21:00 uur. Het restaurant blijft geopend tot elf uur.
3-Gangen: € 37,50 | 4-Gangen € 45,-
Voorgerecht
STEAK TARTARE
Asperge Piccalilly | Asperge Linten | Eidooier | Coppa di Parma | Dijon Mosterd
of
GEROOKTE ZALM
Gemarineerde Asperge Kopjes | Geitenkaas | Dille Vinaigrette | Kervel Salade
of
BURATTA
Tomaat Bereidingen | Groene & Witte Asperge | Olijfolie | Basilicum | Pesto
Tussengerecht
ASPERGE & TRUFFEL
Romige Aspergesoep | Truffel | Bieslook
of
BBQ IBERO WANGETJE
Zacht gegaard & gelakt Wangetje | Zoet-Zure Asperge | Gepofte Kaantjes
Hoofdgerecht
ASPERGE ‘FLAMANDE’
Boeren Ham | Kriel | Hollandaise | Ei | Lamsoor
of
Zeebaars
Groene & Witte Asperge | Ratatouille | Schaaldierenjus | Hollandse Garnalen
of
KALFSLENDE
Gebraden Lende | Stoverij | Witte Asperge | Zeekraal | Jus met Sjalot
Nagerecht
WITTE CHOCOLADE & AARDBEI
Tartelette gevuld met Witte Chocolade Ganache | Mousse | Balsamico | Aardbeien | Sorbet
of
Kazen van ’t Kaasatelier (€ 5,- meerprijs)
5 soorten | Notenbrood | Vijgencompote
Extra gerechten
BROOD MET ROOMBOTER € 4,-
5 STUKS EXTRA ASPERGE € 4,-
FRITES MET MAYONAISE € 3,50
FRISSE MESCLUNSALADE € 3,-
Barfood – Kleine hapjes voor op het terras
Buiten onze menu’s hebben we ook nog een selectie kleine aspergehapjes die buiten op ons terras met een drankje genoten kunnen worden.
Charcuterie Plateau (2 personen) € 15,-
Coppa di Parma | Boerenham | Aspergetips | Zoet-Zure Uitjes | Asperge-Ham Kroketjes
4 LOEMPIA’S € 5,-
gevuld met asperge
6 kroketjes € 5,-
gevuld met asperge en ham
asperge weetje
Smaak
Asperges hebben een poreuze structuur. Daardoor kunnen ze makkelijk smaken of eigenschappen van andere ingrediënten opnemen. Zo geeft vet asperges een voller mondgevoel en laat het tegelijkertijd de pure smaak nog beter tot zijn recht komen. Kruiden kunnen een zekere frisheid aan asperges geven. Denk bijvoorbeeld aan dragon of kervel. Houd bij de keuze van de wijn dan ook rekening met de smaak van een specifiek aspergegerecht.
Workshop
Van de grond naar uw mond
Speciale workshop i.c.m. 4-gangendiner
Restaurant op het Land is niet zomaar een restaurant. Het is een belevenis. En wat is er dan mooier om zelf eens te ervaren hoe je asperges moet steken. Dat kan tijdens onze speciale workshop Van de Grond naar uw Mond. Op de velden waar ons paviljoen staat, gaat u zelf aan de slag. Uiteraard na deskundige uitleg en onder toeziend oog van professionele aspergestekers. Na gedane arbeid kunt u vervolgens meteen aan tafel voor een diner waarbij –hoe kan het ook anders- asperges de hoofdrol vervullen.
De door u gestoken asperges krijgt u in een prachtige cadeauverpakking mee naar huis. Leuk om iemand als cadeautje te geven. Maar u kunt er zelf in de keuken natuurlijk ook een mooi gerecht mee maken.
De workshops worden gegeven op woensdag 13 mei, woensdag 20 mei en woensdag 27 mei. Indien u met een grote groep (meer dan 12 personen) een workshop wil volgen op een andere datum, stuur ons dan een mailtje.
Reserveren
Prijs:
Workshop 17:00 uur i.c.m. 4-gangendiner: € 59,50 p.p.
Max. 25 personen per workshop.
Workshop
Van de grond naar uw mond
Speciale workshop i.c.m. 4-gangendiner
Restaurant op het Land is niet zomaar een restaurant. Het is een belevenis. En wat is er dan mooier om zelf eens te ervaren hoe je asperges moet steken. Dat kan tijdens onze speciale workshop Van de Grond naar uw Mond. Op de velden waar ons paviljoen staat, gaat u zelf aan de slag. Uiteraard na deskundige uitleg en onder toeziend oog van professionele aspergestekers. Na gedane arbeid kunt u vervolgens meteen aan tafel voor een diner waarbij –hoe kan het ook anders- asperges de hoofdrol vervullen.
De door u gestoken asperges krijgt u in een prachtige cadeauverpakking mee naar huis. Leuk om iemand als cadeautje te geven. Maar u kunt er zelf in de keuken natuurlijk ook een mooi gerecht mee maken.
De workshops worden gegeven op woensdag 13 mei, woensdag 20 mei en woensdag 27 mei. Indien u met een grote groep (meer dan 12 personen) een workshop wil volgen op een andere datum, stuur ons dan een mailtje.
Reserveren
Prijs:
Workshop 17:00 uur i.c.m. 4-gangendiner: € 59,50 p.p.
Max. 25 personen per workshop.